Creme brulée a panna cotta : svěží i hřejivé /
Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu
Hlavní autor: | Sander, Jette |
---|---|
Další autoři: | Kaczmarczyk, Iris, Rada, Rudolf |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Německy |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2016
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Dobratice
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
420500121604 | 121604 | DB 641.85 | (neuvedeno) | Dostupné | 3x |