Moučníky /
Autor: Magnier-Moreno, Marianne
Vydáno: (2009)
Creme brulée a panna cotta : svěží i hřejivé /
Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu
Uloženo v:
Hlavní autor: | Sander, Jette |
---|---|
Další autoři: | Kaczmarczyk, Iris, Rada, Rudolf |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Německy |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2016
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Moučníky /
Autor: Magnier-Moreno, Marianne
Vydáno: (2009) -
SpongeBobova kuchyňská mise /
Vydáno: (2019) -
Originální jedlé dárky : sladké a pikantní ve venkovském stylu /
Autor: Gugetzer, Gabriele-Sabine, 1956-
Vydáno: (2015) -
Sladké pečení : Ottova kuchařka naší vesnice /
Vydáno: (2010) -
Kuchařka pro supertátu /
Autor: Holinka, Ondřej
Vydáno: (2015)